Tuesday, December 21, 2021

Dating en kvinner med hpv hvordan beskytter du deg selv

Dating en kvinner med hpv hvordan beskytter du deg selv



Dette skjer vanligvis gjennom vaginal, anal eller oralsex. Kjønnshudmerker og kjønnsvorter ser like ut, men de er to svært forskjellige tilstander. Av disse er bare 14 ansett som høyrisiko. Få Everlywell HPV-testen for et brukervennlig oppsamlingssett hjemme som inneholder alt du trenger for å samle en vaginal vattpinne og sende den til et laboratorium for HPV-testing. Hvis du har et svekket immunsystem, kan du få flere tilbakefall enn personer hvis immunsystem ellers er sterkt og fullt fungerende. På dette tidspunktet kan kroppene dine ha bygget en naturlig immunitet mot det.





Måter å redusere risiko og forhindre infeksjon



Men hvor ofte hører vi det kjipe om hvordan vi faktisk bedre kan forstå våre dypeste ønsker og mest pinlige spørsmål? Bustle har vervet Vanessa Marin, en sexterapeut for å hjelpe oss med detaljene. Ingen kjønn, seksuell legning eller spørsmål er slått av dating en kvinner med hpv hvordan beskytter du deg selv, og alle spørsmål forblir anonyme. Nå, dating en kvinner med hpv hvordan beskytter du deg selv, til dagens tema: hva man bør og ikke må gjøre ved å date noen som har HPV, dating en kvinner med hpv hvordan beskytter du deg selv.


Spørsmål: Fyren jeg dater ble ubevisst gitt HPV av sin forrige partner. Han ga meg beskjed om det rett da vi begynte å date, før vi hadde sex. Hvordan kan jeg hjelpe ham til å føle seg bedre med dette? Jeg hater å se ham så opprørt. A: Takk for spørsmålet! Seksuelt overførbare infeksjoner er utrolig vanlige, så dette er et problem som mange mennesker der ute vil måtte håndtere på et tidspunkt i livet. På grunn av det er mange mennesker med kjønnssykdommer nølende med å informere partnerne sine.


Andre mennesker ønsker å nekte å ivareta symptomene deres eller erkjenne deres STI-status helt. Hans vilje til å fortelle deg at han har HPV var virkelig modig. Jeg vil at du skal vite at jeg setter pris på det. Folk gjør mange vurderinger og antagelser om mennesker med seksuelt overførbare infeksjoner, men kjønnssykdommer er så utbredt i disse dager at det egentlig ikke er noen utbredte mønstre hos menneskene som får dem. Selv folk som er årvåkne om å praktisere sikker sex kan ende opp med en seksuelt overførbar infeksjon.


Det er virkelig trist at partneren din ble gitt HPV uten å vite det. En av de beste måtene du kan sette fyren din på, er å la ham dele historien sin med deg og fortelle ham at du føler med ham. Mange kjønnssykdommer kan behandles med en enkel antibiotikakur. Noen er helt asymptomatiske. HPV får en dårlig rap, men visste du at mange HPV-stammer kan fjernes fullstendig av kroppen din uten å forårsake noen dårlige effekter?


HPV er også så vanlig at nesten alle seksuelt aktive voksne vil få en belastning av det på et tidspunkt i livet.


Ingen ønsker å få en STI, men realiteten er at du fortsatt kan ha et perfekt lykkelig og spennende liv dating en kvinner med hpv hvordan beskytter du deg selv og utenfor soverommet. Dette er en flott mulighet for deg til å lære mer om seksuelt overførbare infeksjoner og seksuell sikkerhet. Planned Parenthood har en flott infoside om HPV som snakker om symptomer, testing og behandling. Les andres beretninger om å leve med HPV. Du kan også snakke med legen din om eventuelle spørsmål du måtte ha.


Hvis du føler deg komfortabel, spør partneren din hva han vet om HPV, og hvis det er noen spørsmål han fortsatt har om det.


Den dårlige informasjonen kan få ham til å føle seg unødvendig skyldig eller skamfull over HPV-en sin. Diskuter risikonivåene for aktivitetene dere to liker å delta i. Forplikt deg til å bruke kondom hver gang dere to har sex. Du kan også snakke med legen din om å få Gardasilthe HPV-vaksine. På slutten av dagen er det bare så mye du kan gjøre for å hjelpe partneren din til å føle seg bedre med HPV. Han har en prosess som han må gjennom på egenhånd.


Oppmuntre ham til å snakke med legen eller terapeuten, eller finn en HPV-støttegruppe. Ønsker mer av Bustle's Sex and Relationships-dekning? Sjekk ut vår nye podcast, I Want It That Way, som dykker ned i de vanskelige og direkte skitne delene av et forhold, og finn mer på Soundcloud-siden vår. Av Vanessa Marin. Gjør: Takk for at de er ærlige. SØK LUKK. Se alle Mote Skjønnhet Kjendisstil The Beauty Boom. Se alle helserelasjoner selv. Se Alle Astrology Tech Food Travel.


Nyhetsbrev Om Arkiv DMCA Annonseringsvilkår Personvern Masthead Redaksjonelle standarder.





bemidji dating



Hvis du er seksuelt aktiv, bør du vurdere å bli testet for HPV og regelmessig screening for andre kjønnssykdommer for å få en positiv infeksjon tidlig. Selv om det for øyeblikket ikke finnes noen kur for humant papillomavirus, er det behandlinger tilgjengelig for å hjelpe deg med å håndtere symptomene dine hvis du har HPV. Ta Everlywell-hjemme-HPV-testen for å sjekke om du tester positivt for høyrisiko-genotyper av HPV.


De fleste HPV-infeksjoner fører ikke til kreft. Imidlertid kan noen typer genital HPV forårsake kreft i den nedre delen av livmoren som kobles til skjeden livmorhals.


Andre typer kreft, inkludert kreft i anus, penis, vagina, vulva og baksiden av halsen orofaryngeal, har vært knyttet til infeksjon av spesifikke typer HPV. I følge Centers for Disease Control and Prevention CDC, kan livmorhalskreft vanligvis forebygges hvis kvinner screenes regelmessig med en Pap-test. Pap-testen, også kjent som celleprøven, er en screeningtest for livmorhalskreft administrert av en helsepersonell. Ønsker å teste for HPV hjemmefra? Få Everlywell HPV-testen for et brukervennlig oppsamlingssett hjemme som inneholder alt du trenger for å samle en vaginal vattpinne og sende den til et laboratorium for HPV-testing.


Hva brukes en celleprøve for? HPV vs. herpes: hva er forskjellen? Hva betyr en unormal celleprøve? Genital HPV-infeksjon - faktaark. Sentre for sykdomskontroll og forebygging. Åpnet 6. februar, HPV-Associated Cancer Statistics. Hva bør jeg vite om screening? Humant papillomavirus HPV behandling og pleie. Hvor ofte trenger jeg en celleprøve? Johns Hopkins medisin. HPV-infeksjon. Mayo Clinic. Blogg-emner. Emner: Kvinners fertilitet STI-testing matfølsomhet Tykktarmskreft COVID Mer Men hvor ofte hører vi det kjappe om hvordan vi faktisk bedre kan forstå våre dypeste ønsker og mest pinlige spørsmål?


Bustle har vervet Vanessa Marin, en sexterapeut, for å hjelpe oss med detaljene. Ingen kjønn, seksuell legning eller spørsmål er forbudt, og alle spørsmål forblir anonyme. Nå, over til dagens tema: hva man bør og ikke må gjøre ved å date noen som har HPV. Spørsmål: Fyren jeg dater ble ubevisst gitt HPV av sin forrige partner. Han ga meg beskjed om det rett da vi begynte å date, før vi hadde sex.


Hvordan kan jeg hjelpe ham til å føle seg bedre med dette? Jeg hater å se ham så opprørt. A: Takk for spørsmålet! Seksuelt overførbare infeksjoner er utrolig vanlige, så dette er et problem som mange mennesker der ute vil måtte håndtere på et tidspunkt i livet. På grunn av det er mange mennesker med kjønnssykdommer nølende med å informere partnerne sine. Andre mennesker ønsker å nekte å ivareta symptomene deres eller erkjenne deres STI-status helt.


Hans vilje til å fortelle deg at han har HPV var virkelig modig. Jeg vil at du skal vite at jeg setter pris på det. Folk gjør mange vurderinger og antagelser om mennesker med seksuelt overførbare infeksjoner, men kjønnssykdommer er så utbredt i disse dager at det egentlig ikke er noen utbredte mønstre hos menneskene som får dem.


Selv folk som er årvåkne om å praktisere sikker sex kan ende opp med en seksuelt overførbar infeksjon. Det er virkelig trist at partneren din ble gitt HPV uten å vite det. En av de beste måtene du kan sette fyren din på, er å la ham dele historien sin med deg og fortelle ham at du føler med ham. Mange kjønnssykdommer kan behandles med en enkel antibiotikakur. Noen er helt asymptomatiske.


HPV får en dårlig rap, men visste du at mange HPV-stammer kan fjernes fullstendig av kroppen din uten å forårsake noen dårlige effekter? HPV er også så vanlig at nesten alle seksuelt aktive voksne vil få en belastning av det på et tidspunkt i livet.

No comments:

Post a Comment